www.afterfive.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Vi är engagerade i att skydda våra kunders integritet. Denna policy beskriver hur vi ska behandla dina personuppgifter

Information vi samlar

Vi kan samla in, lagra och använda följande typer av personuppgifter

E-postadress

Fraktadress

Faktureringsadress

Telefonnummer

Använda dina personuppgifter

Personuppgifter som lämnas in på denna webbplats kommer att användas för de ändamål som anges i denna integritetspolicy eller i relevanta delar av webbplatsen. Vi kan använda din personliga information till:

Ge våra tjänster

Felsöka våra kunders problem

Samla feedback för att förbättra våra tjänster

Uppmuntra säker handel och verkställa vår policy

Gör andra saker för våra kunder som beskrivs när vi samlar in informationen. Vi kommer inte använda personuppgifter för något annat syfte än vad som identifierats i denna sekretesspolicy eller som identifierats på eller före insamlingstiden.

Övriga upplysningar:

Förutom de upplysningar som är rimligt nödvändiga för de ändamål som identifieras någon annanstans i denna integritetspolicy kan vi avslöja information om dig i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag

I samband med eventuella rättsliga förfaranden eller framtida rättsliga förfaranden För att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive information till andra i syfte att förebygga bedrägerier och minska kreditrisken). Med undantag av vad som anges i denna integritetspolicy, kommer vi inte att ge din information till tredje part.

Säkerhet för dina personuppgifter?

Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av din personliga information. Självklart är datatransmission via internet oerhört osäkert, och vi kan inte garantera säkerheten för data som skickas över internet.

Om du har registrerat dig på vår webbplats och har haft ett användarnamn och lösenord till hands, bör du hålla dessa uppgifter konfidentiella.

Ändringar av politiken

Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy från tid till annan genom att skicka en ny version på vår hemsida. Du bör kolla denna sida ibland för att se till att du är nöjd med alla ändringar

Uppdatering av information

Vänligen meddela oss om de personuppgifter som vi håller om dig behöver korrigeras eller uppdateras.

Kontakta oss

Om du är orolig för vår insamling och användning av dina personuppgifter eller har några frågor om oss eller vår webbplats, var god kontakta oss.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.afterfive.se